DARSO - TANJUNG BARU

DARSO - TANJUNG BARU
Share to: facebook logo | twitter logo


AnginlautdiTanjungBaru
Mawaombaknganteurkeunbudahkasisi
Tempatnapariwisatajugjuganpararumaja
DibasisirkalerKotaKarawang
Tempatulinbariningalpamandangan
Nudaratangbarimarawaimpian
Papasanganjeungsilihcepengpanangan
DiTanjungBarunyambungkeunrasakatresna
DiTanjungBarungaitkeunrasakaasih
DiTanjungBarunyampaikeunrasakanyaah
DiTanjungBarungamprokkeunrasakasono